Velkommen til Fasanhavens boligselskab

Fasanhaven er et veldrevet og eftertragtet boligbyggeri, opført i 1968-1975, i Korsør

Fasanhaven i Korsør

Vil du bo tæt på skov og strand og samtidig kun 800 meter fra Storebæltsbroen og i kort afstand fra Slagelse, Ringsted, Næstved og universitetsbyen Odense?

Et af Danmarks mest veldrevne boligbyggerier ligger i et frit og rekreativt område med privat skov på 11 tdr. land i Korsør.

Fasanhaven er opført i 1968-1975, og byggeriet er løbende vedligeholdt og matcher moderne boligkrav, blandt andet med billig opvarmning via halmproduceret fjernvarme og solceller.

Fasanhaven omfatter 342 boliger, som i størrelse varierer fra 1-værelses lejligheder på 47 m2, til lejligheder med stue, soveværelse og to værelser på 103 m2. Alle lejligheder har store, dejlige altaner varierende fra 8-10 m2, og har udsigt til velpassede, grønne områder.

Fasanhaven er kendt for at blive drevet kompetent og professionelt og har erfaren ejendomsinspektør på stedet. Der er en fredelig stemning over hele området, som er oplyst hele døgnet, og hvor alle kan færdes trygt.

Ledige lejligheder

Se hvilke lejligheder der er ledige.

Vores lejligheder

Se udvalget af lejligheder

Priser

Se Priser på aktuelle lejligheder

Kontakt os

Vil du gerne høre mere?

Fasanhaven har supermarked og beboervaskeri samt udsigt til Storebælt og kort til skole

Alle Fasanhavens lejligheder er lyse og centreret mod de store altaner. Lejlighederne har indbygget skabsplads, og alle køkkener er udstyret med komfur, køleskab og fryser.

I den underste etage, som er i stueplan, findes bl.a. til hver enkelt lejlighed aflåselige opbevaringsrum, ligesom beboerne har en stor fælles cykelkælder. Til boligkomplekset hører 103 garager til udlejning til beboerne og et stort antal parkeringspladser.

Fasanhaven har supermarked, som gør det nemt at handle dagligvarer, og et velfungerende, aflåst beboervaskeri, og af populære udendørs faciliteter skal nævnes boldbane, petanquebane og hyggeområder med borde og bænke til brug ved udendørs spisning, når vejret er til det.

Det kan i øvrigt nævnes, at busstoppested findes lige ud for Fasanhaven, og der er kort afstand til Korsør Station. Der findes en kommunal skole i kort afstand fra boligkomplekset.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejemålene. Undtaget herfra er dog førerhunde til blinde.